enda

Brigitte Nielsen

(1963 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Exodus 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Ronal Barbaren 2011 Amazone Queen DK/Spillefilm
Frækkere end politiet tillader 2 1987 Karla Fry U/Spillefilm
Cobra - lovens stærke arm 1986 Ingrid U/Spillefilm
De frygtløse 1985 Red Sonja U/Spillefilm
Rocky IV 1985 Ludmilla U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.