enda

Britta Lillesøe

(1944 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Min avatar og mig 2010 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Lov og orden i Christiania 2 2003 Fortæller DK/Dokumentarfilm
Slip hestene løs 2000 Lise, Bents kone DK/Spillefilm
Bænken 2000 Lis DK/Spillefilm
Riget II 1997 Kvinde i seng DK/Spillefilm
Kald mig Liva 1992 Jacob, Livas påklæder Tv-serie
Høfeber 1991 Fru Ehrlers DK/Spillefilm
Isolde 1989 Isoldes kollega DK/Spillefilm
Felix 1982 Medvirkende DK/Spillefilm
Side om side for rødt 1977 Susi Tv-film
Den termiske mannequin 1975 Speaker DK/Dokumentarfilm
Ellens sang 1975 Gono Tv-film
Ta' det som en mand, frue 1975 Medvirkende DK/Spillefilm
Historiebogen 9: Ny morgenrøde 1974 Speaker DK/Dokumentarfilm
Lov og orden i Christiania 1974 Speaker DK/Dokumentarfilm
Prins Piwi 1974 Anden hysteriske dame DK/Spillefilm
Desertøren 1971 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.