enda

Britta Sørensen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sonja lærer at cykle 2005 Produktion, Foto, Stills, Lyd DK/Dokumentarfilm
Rejsen til den forbudte kamp 1999 Klip DK/Dokumentarfilm
Man in window 1997 Instruktion, Manus, Klip DK/Kort fiktion
Kogevask 1997 Klip DK/Kort fiktion
Koldt paradis 1996 Klip DK/Kort fiktion
Smukke dreng 1993 Klippeassistent DK/Spillefilm
Chronicle 1992 Instruktion, Manus, Klip DK/Eksperimentalfilm
De yndefulde mænd 1992 Klip DK/Dokumentarfilm
Kys mor, skat! 1990 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
CPH:DOX 2005-11-04 Sonja lærer at cykle
Odense Internationale Film Festival 2005-08-11 Sonja lærer at cykle
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.