enda

Broderick Johnson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Beautiful Creatures 2013 Producer U/Spillefilm
Prisoners 2013 Producer U/Spillefilm
Skal, skal ikke? 2011 Producer U/Spillefilm
The Book of Eli 2010 Produktion U/Spillefilm
The blind side 2009 Producer U/Spillefilm
P.S. I love you 2007 Producer U/Spillefilm
Fartstriber 2005 Produktion U/Spillefilm
Insomnia 2002 Produktion U/Spillefilm
Dude, Where's My Car? 2000 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.