enda

Bror Bernild

(1921 – 2013)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Til jord skal du blive 1972 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Hej Stine! 1970 Foto DK/Spillefilm
Ska' vi lege skjul? 1970 Stillfotograf DK/Spillefilm
Klabautermanden 1969 Stillfotograf DK/Spillefilm
Spørg Paris 1968 Produktion DK/Dokumentarfilm
Meninger i tiden 1955 Manus, Produktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Det gælder din Frihed 1946 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.