enda

Bruce Beresford

(1940 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ladies In Black 2019 Instruktion
Maos sidste danser 2009 Instruktion U/Spillefilm
The Contract 2006 Instruktion
Evelyn 2003 Instruktion
Mord pr. efterkrav 1999 Instruktion U/Spillefilm
Paradise Road 1997 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Last dance 1996 Instruktion U/Spillefilm
En god mand i Afrika 1993 Instruktion U/Spillefilm
Black Robe - i indianernes vold 1991 Instruktion U/Spillefilm
Mister Johnson 1990 Instruktion U/Spillefilm
Falsk alibi 1989 Instruktion U/Spillefilm
Driving Miss Daisy 1989 Instruktion U/Spillefilm
Det slemme hjerte 1986 Instruktion U/Spillefilm
Den sidste drøm 1982 Instruktion U/Spillefilm
Ingen roser uden torne 1977 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.