enda

Bruce Broughton

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bambi 2 2006 Musik U/Spillefilm
Lost in space 1998 Musik U/Spillefilm
Den fantastiske rejse II 1996 Musik U/Spillefilm
Miraklet på Manhattan 1994 Musik U/Spillefilm
Alene i byen 1994 Musik U/Spillefilm
Tombstone 1993 Musik U/Spillefilm
For pengenes skyld 1993 Musik U/Spillefilm
Den fantastiske hjemrejse 1993 Musik U/Spillefilm
Skat, barnet er forstørret 1992 Musik U/Spillefilm
Halløj i rutchebanen 1990 Musik U/Kort fiktion
På et hængende hår 1990 Musik U/Spillefilm
Moonwalker 1988 Musik U/Spillefilm
The presidio 1988 Musik U/Spillefilm
Bigfoot og familien Henderson 1987 Musik U/Spillefilm
Drengen der ville flyve 1986 Musik U/Spillefilm
Silverado 1985 Musik U/Spillefilm
Frygtens pyramide 1985 Musik U/Spillefilm
Den søde frihed 1985 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.