enda

Bruce Cannon

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Abduction 2011 Klip U/Spillefilm
Things We Lost In the Fire 2007 Klip U/Spillefilm
Four Brothers 2005 Klip U/Spillefilm
2 Fast 2 Furious 2003 Klip U/Spillefilm
One Night at McCool's 2001 Klip U/Spillefilm
Paulie 1998 Klip U/Spillefilm
Higher learning - et spørgsmål om viden 1994 Klip U/Spillefilm
Poetic justice 1993 Klip U/Spillefilm
Boyz N the Hood 1991 Klip U/Spillefilm
Time out 1988 Klip DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.