enda

Bruce Cohen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Silver Linings Playbook 2012 Producer U/Spillefilm
Milk 2009 Producer U/Spillefilm
The Forgotten 2004 Produktion U/Spillefilm
Down with Love 2003 Produktion U/Spillefilm
Big Fish 2003 Producer U/Spillefilm
The Flintstones i Viva Rock Vegas 2000 Produktion U/Spillefilm
American Beauty 1999 Producer U/Spillefilm
Mus i eget hus 1997 Producer U/Spillefilm
Strange days 1995 Producer U/Spillefilm
To Wong Foo 1995 Producer U/Spillefilm
The Flintstones 1994 Producer U/Spillefilm
Parsifal 1982 Lyd U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.