enda

Bruce Davey

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Get the gringo 2012 Producer U/Spillefilm
Apocalypto 2006 Produktion U/Spillefilm
The Passion of the Christ 2004 Produktion U/Spillefilm
We Were Soldiers 2002 Produktion U/Spillefilm
The Million Dollar Hotel 2000 Produktion U/Spillefilm
What Women Want 2000 Produktion U/Spillefilm
Payback 1999 Produktion U/Spillefilm
Felicia's Journey 1999 Produktion U/Spillefilm
Anna Karenina 1997 Producer U/Spillefilm
187 1997 Producer U/Spillefilm
Braveheart 1995 Producer U/Spillefilm
Kvinden han elskede 1994 Producer U/Spillefilm
Manden uden ansigt 1993 Producer U/Spillefilm
Forever young 1992 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.