enda

Bruce Dern

(1936 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Nebraska 2013 Woody Grant U/Spillefilm
Twixt 2011 Sheriff LaGrange U/Spillefilm
The Golden Boys 2008 Medvirkende U/Spillefilm
Monster 2003 Thomas U/Spillefilm
Last man standing 1996 Sheriff Ed Galt U/Spillefilm
Midnight sting 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Farlige affærer 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Nabokrigen 1988 Medvirkende U/Spillefilm
I storbyens nat 1978 The Detective U/Spillefilm
På vej hjem 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Sidespring 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Family Plot - Den enes død 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Eftersøgt for togrøveri 1975 Jack Strawhorn U/Spillefilm
Endestation mord 1973 Insp. Leo Larsen SFPD U/Spillefilm
Hold spillet gående 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Cowboys 1971 Medvirkende U/Spillefilm
De vilde engle går amok 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.