enda

Bruce Green

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Poppers pingviner 2011 Klip U/Spillefilm
Valentine's Day 2010 Klip U/Spillefilm
X-kærester 2009 Klip U/Spillefilm
Just like heaven 2005 Klip U/Spillefilm
Yours, mine & ours 2005 Klip U/Spillefilm
Raising Helen 2004 Klip U/Spillefilm
Prinsesse eller ej 2 2004 Klip U/Spillefilm
Freaky Friday 2003 Klip U/Spillefilm
Guruen 2002 Klip U/Spillefilm
Prinsesse eller ej 2001 Klip U/Spillefilm
Big Momma's House 2000 Klip U/Spillefilm
The Other Sister 1999 Klip U/Spillefilm
Runaway Bride 1999 Klip U/Spillefilm
Alene hjemme 3 1997 Klip U/Spillefilm
Stolen hearts 1996 Klip U/Spillefilm
Livets små mirakler 1996 Klip U/Spillefilm
Mens du sov 1995 Klip U/Spillefilm
Forsvundet sporløst 1993 Klip U/Spillefilm
Af banen 1993 Klip U/Spillefilm
The doctor 1991 Klip U/Spillefilm
Young Guns 2 1990 Klip U/Spillefilm
Tre på flugt 1989 Klip U/Spillefilm
Jason lever! Fredag den 13. nr. 6 1986 Klip U/Spillefilm
Computerbanden 1985 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.