enda

Bruno Cremer

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Under sandet 2000 Marie Drillon U/Spillefilm
Forbudt kærlighed 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Menneskejagt uden nåde 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Jaget af fortiden 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Marie - en kvindes frihed 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Frygtens pris 1977 Victor Manzon - 'Serrano' U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.