enda

Bruno Delbonnel

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Inside Llewyn Davis 2013 Foto U/Spillefilm
Dark Shadows 2012 Foto U/Spillefilm
Faust 2011 Foto U/Spillefilm
Harry Potter og halvblodsprinsen 2009 Foto U/Spillefilm
Across the universe 2008 Foto U/Spillefilm
Berygtet 2006 Foto U/Spillefilm
En lang forlovelse 2004 Foto U/Spillefilm
Den fabelagtige Amélie fra Montmartre 2001 Foto U/Spillefilm
Betty Blue - 37,2 om morgenen 1986 Fotograf U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.