enda

Bruno Nuytten

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Camille Claudel - en kvinde 1988 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Kilden i Provence 1986 Foto U/Spillefilm
Manon og kilden 1986 Foto U/Spillefilm
Børnene 1984 Foto U/Spillefilm
Livet er en roman 1983 Foto U/Spillefilm
Brubaker - en bombe under systemet 1980 Foto U/Spillefilm
India song 1975 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.