enda

Bruno Tyron

(1890 – 1954)

Skuespiller. Født 29/7 1890 i Riga, død 2/8 1954 - 64 år gammel.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Majorens oppasser 1964 Medvirkende DK/Spillefilm
Frihed forpligter 1951 Fabriksarbejder Chr. Larsen DK/Kort fiktion
Min kone er uskyldig 1950 Togpassager DK/Spillefilm
Kampen mod uretten 1949 Medvirkende DK/Spillefilm
For frihed og ret 1949 Medvirkende DK/Spillefilm
Støt står den danske sømand 1948 Styrmand DK/Spillefilm
Sikken en Nat 1947 Medvirkende DK/Spillefilm
Drømmen om i morgen 1945 Medvirkende DK/Kort fiktion
Panik i Familien 1945 Mand, der vil købe smørmærker DK/Spillefilm
Den usynlige Hær 1945 Taxachauffør DK/Spillefilm
Familien Gelinde 1944 Direktør for H.B.H. DK/Spillefilm
Det bødes der for 1944 Jennys far DK/Spillefilm
Alt for Karrièren 1943 Medvirkende DK/Spillefilm
Damen med de lyse Handsker 1942 Medvirkende DK/Spillefilm
Tror du jeg er født i Gaar! 1941 Holm, pensionær DK/Spillefilm
Thummelumsen 1941 Tjener DK/Spillefilm
Der var engang en Vicevært 1937 Politimand DK/Spillefilm
Cirkus-Revyen 1936 Medvirkende DK/Spillefilm
Sol over Danmark 1936 Lars, Chauffør DK/Spillefilm
Bag Københavns Kulisser 1935 Chauffør DK/Spillefilm
Kidnapped 1935 Gangster DK/Spillefilm
Week-End 1935 Politibetjent DK/Spillefilm
Barken Margrethe 1934 En Matros DK/Spillefilm
Ud i den kolde Sne 1934 Passager DK/Spillefilm
I Kantonnement 1932 Befalingsmand og mand der mister badedr. DK/Spillefilm
Han, hun og Hamlet 1932 Sømand DK/Spillefilm
Højt paa en Kvist 1929 Bokseren DK/Spillefilm
Da Skomager Fischer gik paa Maskerade 1915 Skraldesen, ordenshåndhæver DK/Kort fiktion
Den moderne Messalina 1914 En opvarter i café DK/Spillefilm
Rokokokoketteri Medvirkende DK/Reklamefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.