enda

Bryan Cranston

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Isle of Dogs 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Last Flag Flying 2018 Medvirkende U/Spillefilm
All the Way 2016 Medvirkende Tv-film
Kung Fu Panda 3 2016 Stemme U/Spillefilm
Trumbo 2015 Dalton Trumbo U/Spillefilm
Operation Argo 2012 Jack O'Donnell U/Spillefilm
Drive 2011 Shannon U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.