enda

Bryan Forbes

(1926 – 2013)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Chaplin 1992 Manus U/Spillefilm
Voldens nøgne ansigt 1984 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Så er det nu, bessefar! 1982 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Den vilde flugt 1980 Manus U/Spillefilm
Den gale fra Chaillot 1969 Instruktion U/Spillefilm
King Rat 1965 Instruktion U/Spillefilm
Vinkelværelset 1963 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Den gådefulde fremmede 1961 Instruktion U/Spillefilm
Kun for to er legen go' 1961 Manus U/Spillefilm
Banken sprænges kl. 11 1960 Manus U/Spillefilm
Vred tavshed 1960 Manus, Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.