enda

Buck Henry

(1930 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
To Die For 1995 Manus U/Spillefilm
Hold på formerne 1984 Manus U/Spillefilm
Himlen må vente 1978 Instruktion U/Spillefilm
Den fjollede tjener 1977 Bernie U/Kort fiktion
Du er toppen professor 1972 Manus U/Spillefilm
Uglen og missekatten 1970 Manus U/Spillefilm
Punkt 22 1970 Manus U/Spillefilm
Candy 1968 Manus U/Spillefilm
Fagre voksne verden 1967 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.