enda

Bud Spencer

(1929 – 2016)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Pas på superstrømerne! 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Angreb! er det bedste forsvar 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Tyve og røvere 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Cement i armen 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Buldozeren rykker ud 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Buddy gi'r en håndfuld øretæver 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Fingrene væk fra øen 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Supersheriffen kommer til byen 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Pas på! politiet kommer 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Pas på vi er rasende 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Jeg hedder stadig Trinity 1971 Medvirkende U/Spillefilm
De kalder mig Trinity 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Trinity - djævelsens højre hånd 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.