enda

Burgess Meredith

(1907 – 1997)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Menneskejagt i Moskva 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Pigen, der vidste for meget! 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Arizona Joe 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Manden på Eiffeltårnet 1949 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
En kammerpiges dagbog 1946 Medvirkende, Manus, Produktion U/Spillefilm
Gennemtræk i paradis 1946 Medvirkende U/Spillefilm
Krigskorrespondenten 1945 Medvirkende U/Spillefilm
Afrikas Befrielse 1944 Amerikansk soldat U/Dokumentarfilm
Den glemte landsby 1941 Speaker U/Dokumentarfilm
Mus og mænd 1939 Medvirkende U/Spillefilm
There Goes the Groom 1937 Medvirkende U/Spillefilm
Under Brooklyn-broen 1936 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.