enda

Burnett Guffey

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det store hvide håb 1970 Foto U/Spillefilm
Den gale fra Chaillot 1969 Foto U/Spillefilm
Med knyttede næver 1969 Foto U/Spillefilm
Bonnie og Clyde 1967 Foto U/Spillefilm
Mig og obersten 1963 Foto U/Spillefilm
Afgrundens hemmelighed 1959 Foto U/Spillefilm
Herfra til evigheden 1953 Foto U/Spillefilm
Alle kongens mænd 1949 Foto U/Spillefilm
Lev stærkt - dø ung 1949 Foto U/Spillefilm
Den fredløse musketer 1945 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.