enda

Buster Keaton

(1895 – 1966)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The scribe 1965 Medvirkende U/Spillefilm
The Awakening 1954 Medvirkende Tv-film
Humørets konger 1950 Medvirkende U/Spillefilm
Greven af Paris 1934 Medvirkende U/Spillefilm
Generalen 1927 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Buster som bokser 1926 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Buster og Ko 1925 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Buster som grovsmed 1922 Instruktion, Medvirkende U/Kort fiktion
Fantasi og virkelighed 1922 Instruktion, Medvirkende U/Kort fiktion
Paa Krigsstien 1921 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Kort fiktion
3 skud for 25 øre 1921 Instruktion, Medvirkende U/Kort fiktion
Buster til søs 1921 Instruktion, Medvirkende U/Kort fiktion
Byg selv 1920 Instruktion, Medvirkende U/Kort fiktion
Bag scenen 1919 Medvirkende U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.