enda

Bynke Maibøll

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Nat I Klosterris Indelukke 2003 Instruktion, Manus, Foto, Klip DK/Kort fiktion
Hope 95 1996 Instruktion, Manus, Klip DK/Eksperimentalfilm
Essen 1995 1996 Foto, Klip, Musik, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Prayjob 1995 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Torsdag Kl. 19:00 26. Oktober 1995 1995 Instruktion, Manus, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Funktion 3+1 1995 Instruktion, Foto, Lyd, Producer DK/Eksperimentalfilm
Illustrated man 1995 Lyd DK/Dokumentarfilm
I'm a Grrrl 1994 Instruktion, Klip DK/Eksperimentalfilm
A lie 1993 Klip DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Ghent Flanders Int. Film Festival 2000-10-10 I'm a Grrrl
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.