enda

Caleb Deschanel

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Winter's Tale 2014 Foto U/Spillefilm
Abraham Lincoln: Vampire hunter 2012 Foto U/Spillefilm
Jack Reacher 2012 Foto U/Spillefilm
Spiderwick fortællingerne 2008 Foto U/Spillefilm
Killshot 2008 Fotograf U/Spillefilm
The Passion of the Christ 2004 Foto U/Spillefilm
National treasure 2004 Foto U/Spillefilm
The Hunted 2003 Foto U/Spillefilm
Timeline 2003 Foto U/Spillefilm
The Patriot 2000 Foto U/Spillefilm
Brevet i flasken 1999 Foto U/Spillefilm
Anna og kongen 1999 Foto U/Spillefilm
Hope floats - En ny start 1998 Foto U/Spillefilm
Sleepers 1996 Foto U/Spillefilm
Det ku' ske for dig 1994 Foto U/Spillefilm
Den bedste 1984 Foto U/Spillefilm
Mænd af den rette støbning 1983 Foto U/Spillefilm
Den lille udbryder 1982 Instruktion U/Spillefilm
Velkommen Mr. Chance 1979 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.