enda

Calma Jensen

(1908 - 2000)

Sminkør. Calma Jensen (født Carla Anne Marie Jensen) var først fastansat ved Nordisk Film og blev siden freelance bl.a. på Palladium, ASA, Saga og i adskillige reklamefilm. Hun var mor til drengeskuespilleren Erik Calma Jensen (f. 1943).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Afskedens time 1973 Medvirkende DK/Spillefilm
Helle for Lykke 1969 Makeup DK/Spillefilm
Ta' lidt solskin 1969 Makeup DK/Spillefilm
Min søsters børn vælter byen 1968 Makeup DK/Spillefilm
Journey to the Seventh Planet 1961 Sminkør U/Spillefilm
Elefanter på loftet 1960 Makeup DK/Spillefilm
Skovridergaarden 1957 Makeup DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.