enda

Cameron Crowe

(1957 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
We bought a Zoo 2011 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Elizabethtown 2005 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Vanilla Sky 2001 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Almost Famous 2000 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Jerry Maguire 1996 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Singles 1992 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Alle elsker Lloyd 1989 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Øl, fis og rockmusik 1982 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.