enda

Cameron Diaz

(1972 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Other Woman 2014 Carly Whitten U/Spillefilm
Sex Tape 2014 Annie U/Spillefilm
The Counselor 2013 Malkina U/Spillefilm
DU KAN VENTE DIG 2012 Jules U/Spillefilm
Bad teacher 2011 Elizabeth Halsey U/Spillefilm
The green hornet 2011 Leonore Case U/Spillefilm
Knight and Day 2010 June Havens U/Spillefilm
Shrek den lykkelige 2010 Princess Fiona (org. version) U/Spillefilm
Til jackpot os skiller 2008 Joy McNally U/Spillefilm
Shrek den tredje 2007 Princess Fiona (orig. version) U/Spillefilm
The Holiday 2006 Amanda U/Spillefilm
I dine sko 2005 Maggie Feller U/Spillefilm
Shrek 2 2004 Prinsesse Fiona (org. version) U/Spillefilm
Charlie's Angels - uden hæmninger 2003 Natalie Cook U/Spillefilm
The Sweetest Thing 2002 Christina Walters U/Spillefilm
Gangs of New York 2002 Jenny Everdeane U/Spillefilm
Shrek 2001 Prinsesse Fiona (org. version) U/Spillefilm
Vanilla Sky 2001 Julianna "Julie" Gianni U/Spillefilm
Charlie's Angels 2000 Natalie Cook U/Spillefilm
Things you can tell just by looking at her 2000 Medvirkende U/Spillefilm
En tilfældig søndag 1999 Christina Pagniacci U/Spillefilm
Being John Malkovich 1999 Lotte Schwartz U/Spillefilm
Vild med Mary 1998 Mary U/Spillefilm
Very Bad Things 1998 Laura Garrety U/Spillefilm
Et ikke helt almindeligt liv 1997 Celine U/Spillefilm
Min bedste vens bryllup 1997 Kimmy Wallace U/Spillefilm
The mask 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.