enda

Camilla Gottlieb

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Fabric 2018 Dr. Redfield DK/Kort fiktion
Gidseltagningen 2017 Medvirkende Tv-serie
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 Laura DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Stemme DK/Spillefilm
Detektiverne 2013 Camilla DK/Spillefilm
Skytten 2013 TV vært, TV2 News DK/Spillefilm
Mor ser du mig nu 2012 Medvirkende DK/Kort fiktion
Karim 2011 Luna DK/Kort fiktion
Syndflod 2010 Medvirkende DK/Kort fiktion
Hævnen 2010 Medvirkende DK/Spillefilm
Afslag på et kys 2009 Martins kæreste DK/Kort fiktion
Headhunter 2009 Medvirkende DK/Spillefilm
Maj & Charlie 2008 Britt Tv-serie
Anna Pihl 2006 Tina Simonsen Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.