enda

Camilla Hübbe

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
FJER 2017 Manuskript DK/Kort fiktion
Tvillingerne & julemanden 2013 Manuskript Tv-serie
Nynne 2006 Manus Tv-serie
Banjos likørstue 2001 Manus Tv-serie
Don Ranudo 1998 Manus Tv-film
Madsen og co. 1996 Camilla, Kissers kusine, Dramaturg Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.