enda

Camilla Toniolo

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kvinde på spring 2011 Klip U/Spillefilm
Berygtet 2006 Klip U/Spillefilm
Klar til optagelse 1995 Klip U/Spillefilm
Den nat vi aldrig mødtes 1993 Klip U/Spillefilm
Vild og blodig 1986 Klip U/Spillefilm
Don Camillo 1984 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.