enda

Carina Kjær Busk

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Au pair 2010 Producer DK/Kort fiktion
Andre mennesker 2009 Producer DK/Kort fiktion
Får 2009 Producerassistent DK/Kort fiktion
Ønskebørn 2009 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Bobby 2009 Producerassistent, Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Kort fiktion
Bag lukkede døre 2008 Producer DK/Kort fiktion
Mina 2008 Co-producer DK/Kort fiktion
D+R 2007 Producer DK/Kort fiktion
Carls engle 2006 Producer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.