enda

Carina Rehmeier

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Delfinen 2017 Makeup DK/Kort fiktion
Tarok 2013 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Makeup DK/Spillefilm
Blekingegadebanden 2009 Sminkør DK/Dokumentarfilm
2900 Happiness 2007 Makeup Tv-serie
Kærlighed på film 2007 Sminkør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.