enda

Carina Svendsgaard Jeppesen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
QEDA 2017 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Arvingerne 3 2017 Produktionsassistent Tv-serie
Klovn Forever 2015 Scripter DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Lineproducer-assistent DK/Spillefilm
Tilstand 2011 Casting DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.