enda

Carl August Jansson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sange i solen 2017 Lysassistent DK/Spillefilm
Jytte 2016 Fotograf DK/Kort fiktion
Aqua Mamas 2016 Belyser DK/Kort fiktion
Sombra 2016 Belyser DK/Kort fiktion
Kærester 2016 Fotograf DK/Spillefilm
Shiva 2015 Stillfotograf, Belyser DK/Kort fiktion
Jeanne d'Arc 2015 Belyser DK/Kort fiktion
Blodbrødre 2013 Lydoptagelser DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.