enda

Carl Bang

(1926 – 1998)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Udsigt til gården og gaden 1970 Manus Tv-film
Kærligheden varer længst 1967 Instruktion, Manus DK/Eksperimentalfilm
Hvor ligger hunden begravet? 1964 Instruktion, Manus, Klip DK/Eksperimentalfilm
I skole 1964 Instruktion DK/Dokumentarfilm
En digters proces 1962 Speaker U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.