enda

Carl Carlsen

(1891 – 1965)

Skuespiller og teaterdirektør ved Røde Kro Teater fra 1929 til dets lukning i 1961.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Soldaterkammerater på sjov 1962 Borgmester DK/Spillefilm
Vejrhanen 1952 "Mester", Eriks far DK/Spillefilm
Avismanden 1952 Værtshusholderen DK/Spillefilm
Pas paa Svinget i Solby 1940 Medlem af menighedsråd DK/Spillefilm
Panserbasse 1936 Et Postbud DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.