enda

Carl Davis

(1936 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Great Gatsby 2000 Komponist Tv-film
Topsy-Turvy 1999 Musik U/Spillefilm
Liberation 1994 Musik U/Dokumentarfilm
Widows Peak 1993 Musik U/Spillefilm
Skandalen 1989 Musik U/Spillefilm
Pigen i gyngen 1988 Musik U/Spillefilm
Ved vejs ende 1988 Musik Tv-film
De fjerne pavilloner 1984 Musik U/Spillefilm
Champions 1983 Musik U/Spillefilm
Den franske løjtnants kvinde 1981 Musik U/Spillefilm
I want to hold your hand 1979 Musik U/Spillefilm
Fredag og Robinson Crusoe 1975 Musik U/Spillefilm
Oktoberdage 1970 Musik DK/Spillefilm
Jeg - et uhyre 1970 Musik U/Spillefilm
Filmens folk 1928 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.