enda

Carl Emil Malmos

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Alle for tre 2017 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Needle Boy 2016 Location manager DK/Spillefilm
Comeback 2015 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Lev stærkt 2014 Runner DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.