enda

Carl-Erik Sørensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
GUFOL-Mysteriet 1997 Manus Tv-serie
Flemming og Berit 1994 Manus Tv-serie
Jul i den gamle trædemølle 1990 Manus Tv-serie
Jydekompagniet 3 1989 Dramaturg DK/Spillefilm
Oliver & Co 1988 Sangtekster (dansk version) U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.