enda

Carl Ferdinand Fischer

(1889 – 1957)

Fotograf. Bror til filmfotograf Hugo J. Fischer. Født 18/10 1889, død 16/12 1957 - 68 år gammel.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Smil og Taare 1923 Foto DK/Spillefilm
Den Sømand han maa lide 1919 Foto DK/Kort fiktion
I Livets Hvirvel 1918 Foto U/Spillefilm
Elskovs-Eden 1918 Foto U/Spillefilm
Ivigtut 1918 Foto U/Spillefilm
H.P. hænger paa 'en 1917 Foto DK/Kort fiktion
Vajsenhusbarnet 1917 Foto U/Spillefilm
Bladkongen 1916 Foto DK/Spillefilm
Dommerens Hustru 1916 Foto DK/Spillefilm
Børsens Offer 1916 Foto DK/Spillefilm
Barnet fra Opfostringshuset 1916 Foto DK/Spillefilm
Værelse Nr. 17 1916 Foto DK/Spillefilm
Kærlighed og Spøgelser 1916 Foto DK/Spillefilm
Den første Patient 1916 Foto U/Spillefilm
Dora Brandes 1916 Foto U/Spillefilm
Kærlighedens ABC 1916 Foto U/Spillefilm
Det blaa Vidunder 1915 Foto
Hjertefejlen 1915 Foto DK/Kort fiktion
Den skønne Ubekendte 1915 Foto DK/Kort fiktion
Spøgelsestyven 1915 Foto DK/Kort fiktion
Susanne i Badet 1915 Foto DK/Kort fiktion
En søvnig Brudgom 1915 Foto DK/Spillefilm
Tre om Een 1915 Foto DK/Kort fiktion
Hans Kusine 1915 Foto DK/Kort fiktion
Uniformens Magt 1915 Foto DK/Kort fiktion
Fangens Søn 1914 Foto DK/Spillefilm
En nydelig Ægtemand 1914 Foto DK/Spillefilm
Grev Zarkas Bande 1914 Foto DK/Spillefilm
Hægt mig i Ryggen 1914 Foto DK/Kort fiktion
Kvindehadernes Fald 1914 Foto DK/Kort fiktion
Perlehalsbaandet 1914 Foto DK/Kort fiktion
Stemmeretskvinden 1914 Foto DK/Spillefilm
Stop Tyven 1914 Foto DK/Kort fiktion
Svindlere 1914 Foto DK/Kort fiktion
En Udskejelse 1914 Foto DK/Kort fiktion
Den fjerde Dame 1914 Foto DK/Spillefilm
Elskovs Gækkeri 1913 Foto DK/Kort fiktion
Den bortførte Brud 1913 Foto DK/Kort fiktion
Elskovs Opfindsomhed 1913 Foto DK/Kort fiktion
Prins for en Dag 1913 Foto DK/Spillefilm
Frøken Anna og Anna Enepige 1913 Foto DK/Kort fiktion
Frk. Studenten 1913 Foto DK/Kort fiktion
Grossererens Overordnede 1913 Foto DK/Kort fiktion
I Stævnemødets Time 1913 Foto DK/Kort fiktion
Kæmpedamens Bortførelse 1913 Foto DK/Kort fiktion
Lykkens lunefulde Spil 1913 Foto DK/Kort fiktion
Troskabsvædsken 1913 Foto DK/Kort fiktion
Ægteskabets tornefulde Vej 1913 Foto DK/Kort fiktion
Bytte Roller Foto DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.