enda

Carl Gandrup

(1880 – 1936)

Manuskriptforfatter og dramatiker på teatret. Gift med skuespillerinden Ingeborg Margrethe Christensen (f. Olsen).

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Falske nøgler 1953 Manus Tv-film
Timeglasset 1922 Manus DK/Spillefilm
Den standhaftige Spillemand 1920 Manus DK/Kort fiktion
Lavinen 1920 Manus DK/Spillefilm
Lykketyven 1918 Manus DK/Spillefilm
Du skal ære - 1918 Manus DK/Spillefilm
Hvis er Barnet? 1918 Manus DK/Kort fiktion
Fiskerlejets Datter 1917 Manus DK/Spillefilm
Naar Hjertet sælges 1917 Manus DK/Spillefilm
Dommerens Hustru 1916 Manus DK/Spillefilm
Det evige Had 1915 Manus DK/Spillefilm
Den Vanærede 1915 Manus DK/Spillefilm
Expressens Mysterium 1914 Manus DK/Spillefilm
Lykken svunden og genvunden 1914 Manus DK/Spillefilm
Under Kniven 1913 Manus DK/Spillefilm
Den sidste Hurdle 1912 Manus DK/Spillefilm
Mysteriet paa Duncan Slot Manus DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.