enda

Carl Hillebrandt

(1883 – 1937)

Skuespiller. Gift 1933 med skuespillerinden Gerda Sprehn (1912-1985).

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Fra Mørke til Lys 1928 Kaj Gorm DK/Kort fiktion
Don Quixote 1926 Fernando DK/Spillefilm
Solskinsdalen 1925 Kavli, Aases søn DK/Spillefilm
Blade af Satans Bog 1921 Rautaniemi (IV) DK/Spillefilm
Den grønne Bille 1918 Barritz, med i smuglerbande og ingeniør DK/Spillefilm
Moderens Øjne 1917 Emil Werner, Carls ven og kollega DK/Spillefilm
Søster Karin 1917 Ruben Esping, fuldmægtig hos Berger DK/Spillefilm
Elskovs Tornevej 1915 Hans, en ung mejerist DK/Kort fiktion
Med 100 Hestes Kraft Bob Manner, Jacks ven DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.