enda

Carl Hintz

(1869 – 1926)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Lille Dorrit 1924 Tvillingerne Jeremias/Efraim Flintwich DK/Spillefilm
Ole Opfinders Offer 1924 Arrestforvareren DK/Spillefilm
Harestegen 1921 Hr. Spidsmeyer DK/Kort fiktion
Slægternes Kamp 1918 Patrik, tjener DK/Spillefilm
Klør Dame 1918 Inspektør Waller DK/Spillefilm
Nattevandreren 1917 John, en arbejder DK/Spillefilm
Naar Hadet slukkes 1917 Noider DK/Spillefilm
Barnehjertets Heltemod 1916 Jim Harrison, Lolas medhjælper DK/Spillefilm
Skæbnens Dom 1915 Medvirkende DK/Spillefilm
Prins for en Dag 1913 Medvirkende DK/Spillefilm
Gorki 1912 Oscar Bentzen, bankdirektør DK/Spillefilm
Gud raader 1912 En præst DK/Spillefilm
Faldgruben 1909 Fa'er Loriot DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.