enda

Carl Hoffmann

(1885 – 1947)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Frigjort 1939 Foto U/Spillefilm
Faust 1926 Foto U/Spillefilm
Variété 1925 Foto U/Spillefilm
Die Frau mit dem Schlechten Ruf 1925 Foto U/Spillefilm
Der Reigen 1920 Foto U/Spillefilm
Kurfürstendamm 1920 Foto U/Spillefilm
Homunculus - Homunculus' Hævn 1916 Foto U/Spillefilm
Homunculus - Manden uden Sjæl 1916 Foto U/Spillefilm
Homunculus - Bogen med Hemmeligheden 1916 Foto U/Spillefilm
Homunculus - Menneskehedens Tilintetgørelse 1916 Foto U/Spillefilm
Homunculus VI 1916 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.