enda

Carl Lerner

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den første kreds 1972 Klip DK/Spillefilm
Klute 1971 Klip U/Spillefilm
Christa 1971 Kunstnerisk rådgivning U/Spillefilm
Til lykke, søde Harold 1970 Klip U/Spillefilm
sidste runde 1962 Klip U/Spillefilm
Lukkede døre 1962 Klip U/Spillefilm
Afrika 1961 1959 Klip U/Spillefilm
Tolv vrede mænd 1957 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.