enda

Carl Muusmann

(1863 – 1936)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Dykkerklokkens Hemmelighed 1918 Manus DK/Spillefilm
Herregaards-Mysteriet 1917 Manus DK/Spillefilm
Grevinde Clara 1916 Manus DK/Spillefilm
Filmens Datter 1916 Manus DK/Spillefilm
Manegens Børn 1915 Manus DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.