enda

Carl Petersen

(1870 – 1953)

Skuespiller.

Medvirkede i perioden 1910-14 i omkring 30 film hos Biorama (senere Filmfabrikken Skandinavien) og Nordisk Film, oftest i små-roller. I 1920'erne ses han igen i nogle få film produceret af Palladium.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Københavns Sherlock Holmes 1925 Medvirkende DK/Spillefilm
Kan Kærlighed kureres? 1923 Medvirkende DK/Spillefilm
Mellem muntre Musikanter 1922 Medvirkende DK/Spillefilm
Mara-Onga 1914 Archibald Douglas, fhv. oberst DK/Spillefilm
Krigens Ofre 1914 Kaptajnen DK/Spillefilm
Den nye Huslærer 1914 Medvirkende DK/Kort fiktion
Et Kærlighedsoffer 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Frederik Buch som Soldat 1913 Medvirkende DK/Kort fiktion
Den fremmede Tjener 1913 Medvirkende DK/Kort fiktion
Kæmpedamens Bortførelse 1913 Medvirkende DK/Kort fiktion
Hvor er Pelle? 1913 Betjent DK/Kort fiktion
Blodhævnen 1913 Zigeunerhøvding DK/Kort fiktion
Strejken paa den gamle Fabrik 1913 Arbejder DK/Kort fiktion
Pressens Magt 1913 Medvirkende DK/Spillefilm
En farlig Forbryderske 1913 Medvirkende DK/Spillefilm
Gud raader 1912 Grev Sedow DK/Spillefilm
Forstærkningsmanden 1912 Den danske major DK/Spillefilm
Dødsdrømmen 1912 Medvirkende DK/Kort fiktion
Pigen fra Landsbyen 1912 Joe Thompson DK/Spillefilm
Storstadens Hyæne 1912 En gammel levemand DK/Spillefilm
Det store Fald 1911 Andersen, håndværker DK/Spillefilm
Den afbrudte Bryllupsnat 1911 Oversergenten DK/Kort fiktion
Christian d. 4. og Forrædderen 1911 Medvirkende DK/Kort fiktion
Dr. Gar el Hama 1911 Medvirkende DK/Spillefilm
Mormonens Offer 1911 Betjent DK/Spillefilm
Elverhøj 1910 Erik Walkendorff, herre til Højstrup DK/Spillefilm
København ved Nat 1910 Charles von Petersen DK/Kort fiktion
Fra det mørke København 1910 Politiassistent DK/Spillefilm
Manden fra Mørket Deschanel, gesandt i Rurien DK/Spillefilm
En Børneven Medvirkende DK/Kort fiktion
Koleraen Medvirkende DK/Kort fiktion
Møllerens Datter Lentz, en gammel rentier DK/Spillefilm
Lad være at blinke Medvirkende DK/Kort fiktion
Under Vampyrens Kløer Kommandanten i fæstningen Hammerstein DK/Spillefilm
Præsidentens Fald Valerio, vært i en afsides kro DK/Spillefilm

Som Carl Pedersen

Title År Funktion Category
Pjerrot 1949 Pjerrot DK/Dokumentarfilm
Genboerne 1939 Lars Mathiesen DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.