enda

Carl Press

(1948 – 2013)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Borgen 1 2010 Kammertjener Tv-serie
Storvask 2010 Dukkefører Tv-serie
Bornholms stemme 1999 Poul, havbiolog DK/Spillefilm
Et hundeliv 1996 Medvirkende DK/Kort fiktion
Skrumpen fra det ydre rum 1983 Instruktion, Skrumpen Tv-serie
Hvad nu med Annie Petersen? 1974 Produktion DK/Dokumentarfilm
Hjertet der sladrede 1971 Scenograf Tv-film
Snedronningen 1970 Animation Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.