enda

Carl Quist Møller

(1964 - )

Forfatter, tegner, animator. Søn af Flemmming Quist Møller.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Cykelmyggens far 2016 Medvirkende Tv-dokumentar
Christiansborg Slotscirkus 2014 Manusforfatter DK/Kort fiktion
De små vilde: sommer 2013 Musik DK/Dokumentarfilm
De små vilde: forår 2013 Musik DK/Dokumentarfilm
De små vilde: efterår 2013 Musik DK/Dokumentarfilm
De små vilde: vinter 2013 Musik DK/Dokumentarfilm
De små vilde 2013 Grafik og animation Antologi
Løgnhalsen 2007 Instruktion Tv-serie
Balladen om Holger Danske 1996 Animation DK/Spillefilm
Helmuth Olsens mave 1995 Animation DK/Kort fiktion
Aberne og det hemmelige våben 1995 Storyboard-assistent DK/Spillefilm
Jungledyret 1993 Stemme DK/Spillefilm
Sneblind 1990 Medvirkende DK/Kort fiktion
Strit og Stumme 1987 Tegner DK/Spillefilm
Barndommens gade 1986 Carl, hendes bror DK/Spillefilm
Kedsomhedens gåde 1986 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Trylle og tøjdyrene 1 - Den gyldne ring 1985 Animation DK/Kort fiktion
Samson og Sally 1984 Tegner DK/Kort fiktion
Har du set Alice? 1981 David DK/Spillefilm
Sorteper - Det kan du selv være 1980 Carl DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.